A SIMPLE KEY FOR خواص عسل UNVEILED

A Simple Key For خواص عسل Unveiled

A Simple Key For خواص عسل Unveiled

Blog Article

وبگاه= وجود دارد (کمک)

برای آب کردن این شکرک می‌توان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.[۱۱]

از آنجایی که افراد دچار سرفه و یا گلودرد نمی‌توانند به صورت مستقیم از عسل استفاده کنند، بهتر است یک قاشق از آن را در یک لیوان آب ولرم حل و سپس میل کنند.

برای تسکین درد حلق، می توانید عسل را به آرامی بلعیده کنید یا با یک فنجان آب گرم و عسل یک نوشیدنی آرام بخش تهیه کنید.

همچنین، عسل بهترین نتایج را در صورت مصرف در وضعیت طبیعی و بدون پردازش های شدید نشان می دهد.

از اولین استفاده‌های عسل برای درمان و سلامت انسان‌، می‌توان به درمان زخم‌ها توسط سومری‌ها در حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح اشاره کرد.

[۲۰] دیگر آنکه این ماده فقط در صورتی ارزش غذایی خود را از get more info دست می‌دهد که بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند.

می‌دانیم که کبد به همراه پانکراس در کنترل قند خون بدن نقش دارند. ذخیره ناکافی گلیکوژن در کبد باعث ترشح هورمون کورتیزول یا همان هورمون استرس می‌شود که این امر در طولانی مدت می‌تواند باعث اختلال در متابولیسم گلوکز، مقاومت به انسولین و کبد چرب شود.

در دوران مدرن، تحقیقات علمی بیشتری در مورد عسل انجام شد. ارزش غذایی عسل و تأثیرات آن بر سلامت انسان به دقت مورد مطالعه قرار گرفت.

طیف وسیعی از آنزیم‌ ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم‌ های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم‌ ها در شکل‌ گیری عسل نقش مهمی ایفا می‌ کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می‌ شود، که به جذب کلسیم کمک می‌ کند.

نکته مهم: عسل به عنوان یک ماده طبیعی می‌تواند در کنار سایر روش‌های درمان برای معده مفید واقع شود.

[۶۱][۶۲] عسل به‌طور کلی برای درمان ورم ملتحمه آلرژیک بی‌اثر در نظر گرفته می‌شود.[۶۳]

در کتاب انجیل مسیحیان نیز از عسل و گیاهان دارویی به عنوان هدایای گرانبهای طبیعت یاد شده‌است.

طعم عسل نیز متنوع است و ممکن است شیرین، تند، تلخ یا حتی اسیدی باشد. اختلافات در رنگ و طعم نشان دهنده منبع و منشأ عسل می باشد.

Report this page